Demirović zadužio broj, više nema dilema gdje će igrati

Mladi reprezentativac BiH

Demirović zadužio broj, više nema dilema gdje će igrati

A. Čaušević

Čini se da više nema dilema dres kojeg kluba će ove sezone nositi Ermedin Demirović. 

Nakon što je u protekle dvije sezone bio posuđivan Sochauxu i Almeriji Demorović će u ovoj takmičarskoj godini nastupati za Alaves.

Da u španskom prvoligašu računaju na mladog bh. napadača stigla je potvrda prilikom prijave brojeva igrača za ovu sezonu.

Demirović je zadužio broj 12 koji je prošle sezone pripadao Jonathanu Calleriju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Alaves je prijavio ukupno 22 igrača od mogućih 25. Obzirom da se na listi prijavljenih igrača nalazi i napadač U21 reprezentacije BiH jasno je da na njegove usluge računaju u klubu iz Vitorije.

Do kraja prijelaznog roka u Španiji je ostalo 12 dana te su u Alavesu upravo iz tog razloga odlučili ostaviti tri prazna mjesta u slučaju dolaska novih igrača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi