Demolirana sudijska svlačionica na stadionu Partizana

Policija traga za počiniocima

Demolirana sudijska svlačionica na stadionu Partizana

Mnogo se prašine u susjednoj Srbiji podiglo nakon završetka 158. vječitog derbija Partizana i Crvene zvezde, koji je završen rezultatom 1:1.

Partizan je vodio golom Gomesa iz 33. minute, a Boakye je u 74. postigao sumnjiv gol koji je priznat iako niko sa sigurnošću ne može tvrditi da je lopta cijelim prečnikom prešla gol liniju.

U Partizanu su, razumljivo, bili bijesni nakon susreta, baš kao i navijači ovog kluba. Srpski mediji pišu da je sudijska svlačionica na stadionu u Humskoj demolirana, te da policija na licu mjesta vrši uviđaj i traga za počiniocima.

Podsjetimo, glavni sudac utakmice Danilo Grujić je prvobitno dosudio korner nakon spornog detalja, da bi na asistenciju pomoćnika Nenada Đokića promijenio odluku i pokazao na centar.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
"Od svih turaka najgori su srbi." - nepoznati mudrac
21 1
IzgubljeniSlon
Srbi su krvoločan narod koji treba držati pod kontrolom,kao onomad u vrijeme Mehmeda El-Fatiha.
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi