Oštar odgovor golmanu Partizana: "Stojković je za psihijatriju"

Sportski direktor Zvezde poručuje

Oštar odgovor golmanu Partizana: "Stojković je za psihijatriju"

Izjava Vladimira Stojkovića da se "stidi što je Srbin" podigle su veliku prašinu tamošnje javnosti, a nije se dugo čekalo na prve replike.

Prvi je na govor golmana Partizana reagovao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji također nije baš vodio mnogo računa o svom vokabularu.

"To su izjave zadojene mnržnjom. Takvo ponašanje zahtijeva hitno liječenje, to je za psihijatriju", rekao je Mrkela.

"Sasvim je jasno da je lopta prešla gol liniju pola metra. Gol je čist kao suza, ali kao sportista ne mogu da prihvatim onakve izjave golmana Stojkovića".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Stojković je, osim što je najavio da će se sutra odreći srpskog pasoša, rekao da "Zvezda očigledno mora biti šampion" i da o tome odlučuju više sile.

Top Komentari

BIHZm@j
Svi sr*bi su za psihijatrije
14 5
mer12
TI SI ZA PSIHIJATRA , ONO STO GOVORIS O DRUGIMA TO SI TI
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi