Dendoncker novo pojačanje Wolverhamptona

Veliko pojačanje

Dendoncker novo pojačanje Wolverhamptona

M. Šljivak

Wolverhampton ulaže zaista ogroman novac kako bi ekipu digao u vrh engleskog fudbala.

Ovaj tim se prošetao kroz Championship prošle sezone, a sada žele imati bitnu ulogu i u Premiershipu.

Ovog ljeta doveli su veliki broj kvalitetnih fudbalera. Među njima su Raul Jimenez, Adama Traore, Joao Moutinho, Rui Patricio...

Međutim, u finišu prelaznog roka spremili su još jedno senzacionalno pojačanje. Novi član Vukova trebao bi postati 23-godišnji veznjak/defanzivac Anderlechta Leander Dendoncker.

Sjajni fudbaler je na putu ka Engleskoj gdje bi danas trebao završiti posao sa Wolverhamptonom i postaće novi član ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dendoncker se prethodnih sezona povezivao sa Manchester Unitedom. Bio je želja Josea Mourinha, ali ga na Old Traffordu nisu uspjeli angažovati.

Zato jeste Wolverhampton i on će predstavljati veliko pojačanje za tim iz okoline Birminghama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi