Deni Milošević preciznim udarcem zapečatio sudbinu Karabukspora
Foto: Screenshot

Bh. fudbaler potvrdio pobjedu Konyaspora u sudijskoj nadoknadi

Deni Milošević preciznim udarcem zapečatio sudbinu Karabukspora

Konyaspor je nakon nekoliko slabih rezultata konačno došao do pobjede u turskoj Super ligi. Domaći Konyaspor je danas u okviru 15. kola turskog šampionata savladao posljednjeplasiranu ekipu Karabukspora rezultatom 2:0.

Poveli su domaći već u 18. minuti nakon što je Slovenac Nejc Skubic realizovao najstrožiju kaznu. Iako je Konya bila bolji rival u ovom susretu i gosti su do kraja uspjeli stvoriti nekoliko obećavajućih prilika.

Ipak, sve dileme oko pobjednika je riješio bh. fudbaler u redovima Konyaspora Deni Milošević.

Igrala se prva minuta sudijske nadoknade vremena kada je Baurabija uputio odličan pas prema Miloševiću, a 22-godišnji veznjak je preciznim šutem savladao golmana gostiju za konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi