Deni Sarvan potpisao za NK Bratstvo

Zvanično predstavljen

Deni Sarvan potpisao za NK Bratstvo

S. Mlaćo

Bratstvo je danas gostovalo FK Sarajevo i na kraju poraženo 2:1.

Gračanlije su pružile dobar otpor, a stručnom štabu se danas predstavio i novajlija Deni Sarvan koji je ozvaničio saradnju sa ovim federalnim prvoligašem.

Sarvan je nastupao za omladinske selekcije Sarajeva i Olimpika, a nosio je i dres Bosne Union, Igman Ilidže, NK Sesvete, te Mošćanice gdje je imao posljednji angažman.

Sada je 20-godišnjak stigao u Gračanicu i vjeruje da je napravio pravi potez, te da će imati prostora da pokaže svoje kvalitete.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zasluge idu i njegovom menadžeru Sulji Begiću koji također smatra da će u federalnom prvoligašu iz Gračanice uvidjeti Sarvanove kvalitete.

Prvenstvo u Prvoj ligi FBiH starta 08.08.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi