Denis Ćorić: Jutro je pametnije od večeri, sutra ćemo sjesti i vidjeti šta dalje

Posušje poraženo na Grbavici

Denis Ćorić: Jutro je pametnije od večeri, sutra ćemo sjesti i vidjeti šta dalje

E. Škorić

Denis Ćorić, trener HŠK Posušje, dao je kratak komentar na Grbavici nakon poraza njegovog tima od Željezničara.

Ima Posušje za čim da žali, a toga je svjestan i sam trener Ćorić. Njegov tim je upisao treći poraz u isto toliko mečeva, a izgledalo je svaki put da može puno više od toga.

Imali su gosti nekoliko dobrih prilika u duelu sa Željezničarom, no nisu opet bili precizni, a s druge strane gol Mustafe Mujezinovića u 17. minuti bio je dovoljan za prvu pobjedu domaćeg tima u sezoni.

"Prije svega bih da čestitam Želji na osvojena tri boda. Što se tiče nas, evo tri kola nemam šta momcima da zamjerim. Mi smo u šahu držali Želju skoro svih 90 minuta, izuzev tih 10-ak uvodnih minuta. Fali nam taj mali klik, taj gol i nadam se da će doći. Kažu jutro je pametnije od večeri, tako da ćemo prvo odspavati, pa razmisliti šta i kako dalje. Sjest ćemo sutra, pa odlučiti šta dalje", rekao je Denis Ćorić, dodavši:

"Vjerujte mi da Posušje može da igra sa svima, što je pokazala u ova tri kola, ali fali iskustva. Dolazi Borac, teško je, ali vidjet ćemo. Jutro je pametnije od večeri".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, Posušju se nastavlja težak raspored, stiže Borac, a a prethodno je već odigrao mečeve sa Veležom, Sarajevom i Željezničarom.

Težak posao čeka i Plave, pošto će odmjeriti snage sa Zrinjskim.

Top Komentari

milivoje
Realno,dobra ekipa
0 0
_admirr.x
"Vjerujte mi da Posušje može da igra sa svima, što je pokazala u ova tri kola, ali fali iskustva." hahahah pa jel se ovaj ya****va 6-7 igraca ima 30+godina njih 2-3 imaju 34-35 godina..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi