Bez obzira što tvrdi da mu je san drugačiji

Huseinbašić tvrdi šta tvrdi, ali još uvijek nije izgubljen

7

Komentari (7)

BiH_Suomi
Koji ce nam qurac, cim se dvoumi ne treba, noga u pupe!
Spy
Ocajan tekst, pored izjave igraca za koga zeli igrati vi mu prijetite da jos nije gotovo, amaterski
nino222
nije istina da igrac preko 21 ako zaigra na zvanicnu utakmicu bude izgubljen. ako ima nase drzavljanstvo vec (nisam siguran da ima), ima pravo da promjeni, dakle drugaciji je slucaj od Kovacevic, koji nije imao Srpsko drzavljanstvo kad je nastupao za nasu omladinsku selekciju u kvalifikacijama i imao preko 21 godina. al ipak, mislim da je odlucio, i za njega on bi radije odigrao 5 puta za njemce nego za nas nastupao. zalosna odluka sto se tice za njegovu karijeru, al eto, nekad neki nemisle sta je bolje za karijeru, mozda mu je san bio za njemce igrati
karlhajncbrazzzo
Vrata su mu uvijek otvorena. Samo u Bosni može biti ono što jeste. Na savezu je odradi posao.
Barbarez9
Ma svakoj od****t kome je BIH sekundarna zemlja ..
Edward NewGate
Sve pa i da se predomisli ja ga vise nikad ne bi zvao jer on nikad nece prolit kap znoja za nasu Bosnu, takvi igraci nam ne trebaju. I samo bih jos dodao u vezi Vladana Kovacevica, ta info provjerena ili lupetate?
Salt_boy075
Bgm ste dosadni sa ovim Njemcem,decko je zavrsio snama,sta dizete euforiju svaki put sa ovim Dennisom!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.