15

Komentari (15)

JedanDevetDvaDva
Mrs majmune jedan dvolicni, kakvo smece od insana
Tucce
Nije li on odabrao da igra za Njemačku. Ja ga ne bih zvao da igra za BiH,a taman da imam samo deset igrača na raspolaganju. Njega i onog Kozu Šimunovića,nikad.
Sadko
Nikad ga nebi pozvao
user1663816644
Dobrodošao u pravu raju.
Krivaja Zavidovići
Odmah gurnuti trojac u početnu postavu: Tahirović - Huseinbašić - Varešanović, lijevo Demirović, Džeko na centarforu, desno nemamo bolju opciju od Stevanovića. Škripimo na krilima, nema mladih, a krila su možda i najbitnija u modernom fudbalu...
Hix
Ne moze Demirovic na krilo nema sanse, kao spic solidan kao krilo horor. Ostalo se slazem. Mozda opcija gazibegovic desni bek a dedic desno krilo, a na lijevu stranu krunic.
Krivaja Zavidovići
Slažem se za Demirovića, ali na centarforu je Džeko neprikosnoven, a Demirović je u odličnoj formi i mora mu se naći mjesto u početnoj postavi. Možda ne bi bilo loše da Dedić igra ofanzivno i da samo ubacuje lopte za Džeku kao i Demirovića i Varešanovića koji bi se pridodavali u samu završnicu napada. Krunić može odigrati nekog polušpica, ali nema brzinu za krilo.
Bravo momčino i dobro nam došao
Ajax11
Momak skontao da od A repke njemačke nema šanse, pa sada od jednom dobra i BiH za dizanje vlastite cijene
FreedomBH
O kakvim ti cijenama pricas, pa momak vec igra za Keln. **** te ko da je u PLBIH pa da mu treba dizanje neko. Bas se tip usrecio koliko ce mu pomoci u promociji ? sve je do njega ako zeli da uspije, on ako bude cek’o pomoci od BiH na**** je.
FahrudinKonjHodzic
penis od husejina basica joj imena hahahahaha
user1602245913
Koji smo mi jad od države jbt, nikada napravit sopstvenog reprezentativca, igrače nam moraju brusiti Njemačka, Švicarska, Austrija....
nije.suplja
Ko ce ti to kod nas brusit igraca, liga nastimana rezultati nastimani, sudije kriminalci, budi sretan sto jos ima djece vani inace bi nam repka bila na nivou dzibutija
Turbetanac
A sad smo ko bolji???
FahrudinKonjHodzic
dje oti djibutija oklen je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.