13

Komentari (13)

Noname992
Ako srce ne odabere BiH i ne trebaš biti dio iste, isto tako i roditelji ako mu nisu objasnili šta treba da mu predstavlja poziv BiH i da je to njegova domovina, a pretpostavljam da su mu roditelji 'velike' patriote.
Momak je rodjen u Njemackoj, znaci da je to njegova domovina, samo mi imamo taj problem da je neko nas iako nije rodjen u BiH. BiH mu je i roditelje poslala u Njemacku znaci i oni imaju razlog da vole drzavu koja im je omogucila egzistenciju.
Noname992
Znam ja da je momak rođen u Njemačkoj, a gdje su mu roditelji rođeni gdje mu je porijeklo? Ne zamjeri ovo je moje mišljenje, kad bih imao dijete i da je rođeno negdje drugo i da zivi u drugoj državi prvo što bih ga naucio kad odraste je to odakle su mu roditelji, djedovi i da je BiH u srcu prva.
Mowzilla
Moje misljenje je da ne treba NIKOG moliti, pa makar bio desno mudo Ronalda. Igrac treba da odluci srcem, da izrazi SAM tu zelju da zaigra za domovinu svojih roditelja i rodbine. Cak sta vise treba da se 'namece' igrama, a ne preko medija, pa ce njegovo vrijeme doci kad tad. Pa Rahimic je cekao do 30. (!) godine, i postao legenda za ono vrijeme sto je igrao za repku. Ko god okrene ledja BiH, a moljen je da igra, svakako ga ceka sudbina svih propalih igraca prije njega, a spisak je sve duzi. Evo npr. Seferovica niko nije molio, momak je sam rekao da ga savez nikad nije kontaktirao, i ima odlicnu reprezentativnu karijeru u svici, i to je posteno. A evo da navedem par momaka koje je savez molio, a propali su, tek da ih se sjetimo: Halilovic, Tankovic, Tahirovic, Avdic, Dilaver, Djulbic, Kucukovic, Jakupovic, Hadzikic, Simunovic, Salatovic i drugi...
Mowzilla
Husidic je isto bio biser za se...
vedin
Zašto navodite da je standardni reprezentativac U21 kada je samo odigrao zadnje dvije utakmice i to prijateljske. On nikada nije igrao ni za jednu selekciju Njemačke dok naši nisu počeli lobirali da zaigra za nas. Mislim da nema potrebe da ga dižete samo da bi prihvatio naš poziv. Ako misli da ima šansu da igra za Njemacku neka igra, ali moje mišljenje je da ne može biti ni na tribinama.
StarMoVe
Nije čudo kad mu je menadžer Prskalo Mario onda se zna od koga sve počinje ko ga savjetuje i kako nebi bilo čudo da sutra zaigra za Hrvatsku! Hoće skutor da ga proda dobro!!
Edward NewGate
S kojim pravom on moze igrati za Hr?
StarMoVe
Pa ako uzme Hrvatsko državljanstvo naravno da moze koji si ti lik☺️
Karma stize sve one koji odbiju da zaigraju za zemlju zvojih predaka, to jest bit ce prica: "Bio jednom jedan talenat koji je propao i sada niko vise ne zna za njega." Denis Hueinbasic produvat ce ga gore nego Alen Halilovic.
Ende
Manjak neiskustva ?
user1680563303
Neka ga duva...tako mu i treba...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti