11

Komentari (11)

Srbin ili Hrvat ma gdje u svijetu bio rodjen, on trci na poziv Srbije odnosno Hrvatske, dok ima Bosnjaka koji su tipicne Ba..lije i ne zele da igraju za BH, eto to je ta bitna razlika izmedju Bosnjaka s jedne strane i Srba i Hrvata s druge strane, pa ipak na svu srecu ima i takvih Bosnjaka koji zele da igraju za BH.
rl9_barca
Nije bas tako,,pa stefan bajcetic izz liverpola izabra spaniju prije srbije
nakopitam
Bjezi sto dalje od ove nase harabatije. Ovdje ces sjediti na klupi ili tribini zbog nekakvih levata koje guraju “menadzeri” i kamatari
StarMoVe
Nek igra za koga želi Francuska ima legiju stranaca kao i Holandija, Engleska itd.. I Karim Benzema I Zinedin Zidan imaju fina imena pa igraju za Francusku ko te pita ko si i sta si samo naši se prepucavaju na Balkanu oko toga ko ce kome prcat mamu.
Salt_boy075
Nebitan lik i sta ce nam ako mu BiH nije na orvom mjestu,nek igra za svoju domovinu,bit ce nase djece al ovog cim vidimo u Sarajevu ili BiH nogom marsnuti,to se omdah kaze a ne zavlaciti !!
DamirT
Lik stvarno misli da moze igrat za Njemacku A selekciju hahahahahaahahahahah
E.Car
Neka mu Ozil bude smjernica, kad dođu porazi bit ćeš žrtveno janje tj. Bošnjo u prvom slučaju Turčin!!!!
Adnanos
Nikad on nece zaigrat za A Njemacku
user1677191664
Nikad da nikad ni prsmrditi nece Elfu,,pa svabe imaju sigurno 30 veznjaka boji od njega trenutno,,zavrsice kao moj drug mustafa kucukovic nekad brz let nizak pad
Adnanos
Nemora zavrsit kao Kucukovic ili Dzenis. On je vise poput Zlatana Bajramovica a Zlatan je bio svjestan da nema ni teoretske sanse da zaigra za Njemacku Ali ovaj zivi u zabludi.
Adrian
Baš mu je lijepo njemačko prezime.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.