12

Komentari (12)

Ajax11
Eto našeg scoutinga…moraš prvo zaigrati u ligi petice da se cuje za tebe- a u U21 repku se zovu igraći koji griju klupu u C ekipe neke srpske lige
zilan66
Ajsx,ma bravo,tako je .menadzeri vode reprezentacije u saradnji sa selektorima i pojedinim clanovima izv.odbora
Salt_boy075
Ne vidim tu nista sporno sto nasa djeca iz dijaspore igraju za nas,ko ne bi volio da svako dijete iz Bosne igra za nas a ne za susjede,toliko su nam igraca uzeli da smo mogli biti skoro na svakom velikom takmicenju,ta politka cim se rodi odmah ili je srbin ili hrvat me najvise nervira, ruku na srce kod nas se igra amaterski fudbal i kad bi se pravila repka od nasih igraca iz lige bili fakat ko Andora,San Marino i hvala dragom Bogu sto se uvijek pojavi par igraca iz dijaspore..
volta
A kad su izbori svi govore nema dijaspora ništa sa Bosnom nek glasaju gdje žive i rade, a čim se pojavi neki sportista ili eur iz dijaspore svima niz usta curi pljunka
delta
A pitamo li se mi kad zasto haman pa nijedan nogometas koji ovdje igra kod nas,koji je prosao nase omladinske skole niko ne napravi karijeru,sve nam igraju igraci iz dijaspore koji su tamo rodeni,tamo trenirali i gradili se kao igraci.U cemu je problem pitanje za nase trenere i ljude koji vode nogomet u BiH?
Interista1993
Znanje nasih trenera je 0 rad u mladim selekcijama isto tako trenerei zaglavili u 80 tim godinama
Milfhunter
Sve je stvar selekcije, a treneri nemaju znanje da selektiraju djecu koja mogu igrat moderan nogomet, u nas je ako dobro dribla ili je tatin sin taj se gura.
adonii
Prvo se Liga mora podici na veci nivo, pa tek onda mozda se uspije plasirati neki nas proizvod
Comandini
jako dobra konstatacija.
user1639705257
@delta super konstatacija. Znam i ja i mislim tako još u nazad 15 godina ali... Jednostavno je pričati i tipkati za tastaturom, hajde daj/ dajte riješenje, a sve si u pravu.
Pozz
zilan66
Oformis ligu U 21 i rjesen problem.kod nas se izgubi najvise igraca na prelasku iz juniora u prvi tim.uvjeren sam sa bi bio pun pogodak formiranje ove lige.
Mowzilla
Pa evo Djuric bezze zapostavljen, momak kvalitetan. Bilbija da vise suti nadavao bi se mozda jos vise golova, dakle sumnjiv karakter. Bunoza, momak nestao, ne znam je li ziv uopste. Armin Hodzic, bio potencijal, jednostavno nestao. Stilic kad je trebao biti pozvan ga nisu zvali, a kada su ga zvali nije se mogao dokazati. Svi ovi nabrojani su ruku na srce vec polahko i na zalasku karijere, a od prosle mlade generacije ne znam da li pola tuceta uopste igra, a da li ce ih jos toliko igrati je vec drugo pitanje, primjer slucaj Kovacevic...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.