Denis Mujkić: Široki je favorit, ali sve je moguće

Kapiten Budućnosti za SportSport.ba

Denis Mujkić: Široki je favorit, ali sve je moguće

E. Oštraković

U srijedu će biti odigrane utakmice 1/16 finala Kupa BiH, a Budućnost u Banovićima dočekuje ekipu Širokog Brijega.

Svakako da su gosti favoriti, ali ne treba tako lako otpisati ni ekipu Budućnosti koja će se sasvim sigurno potruditi da Širokom pomrsi planove.

Ipak, Budućnost u ovu utakmicu ulazi nakon poraza u Kaknju od Rudara.

"Pa što se tiče Kaknja odigrali smo solidno, ali smo dobili crveni karton na poluvremenu i imali nesreću da nam se igrač povrijedi, a izvršili smo sve izmjene, pa smo igrali s dva igrača manje zadnjih pola sata. Nažalost nismo uspjeli izdržati do kraja utakmice bez dva igrača", rekao je kapiten Budućnosti, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"U srijedu igramo sa Širokim Brijegom i mi smo imali želju da nam dođe neki zvučni premijerligaš i posrećilo nam se. Mi ulazimo rasterećeno jer nemamo šta izgubiti, a Široki vjerovatno će kroz kup spašavati sezonu. Mislim da im se možemo suprostaviti kvalitetno iako su oni favoriti, ali u kupu je sve moguće. Nadam se punom stadionu i da odigramo kvalitetno, a da li će biti dovoljno za prolaz ostaje da vidimo", završio je Mujkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi