Denis Zvonić: Moramo se zapitati šta nam se ovo dešava

Kapiten Veleža nakon meča

Denis Zvonić: Moramo se zapitati šta nam se ovo dešava

Midhat Šljivak

Velež ni nakon tri kola nema bodova u Premijer ligi BiH.

Mostarci su loše ušli u sezonu, a dok trener Ibro Rahimić izbjegava da stane pred kameru i objasni šta se dešava s njegovim timom, kapiten Denis Zvonić je pokazao kako treba da se ponaša profesionalac.

Zvonić je javno rekao ono šta misli od trenutnom stanju unutar ekipe:

"Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ušli smo dobro u utakmicu. Postigli smo gol, ali smo opušteno ušli u nastavak i zakazali smo u želji i borbi. Jefitno smo primili golove i moramo se zapitati šta nam se ovo dešava u zadnje vrijeme. Igramo dobre utakmice, ali lako primamo golove. Nadam se da ćemo što prije da uđemo u pozitivnu seriju", rekao je Zvonić, te je zaključio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Optimista sam, moramo se skupiti i maksimum odigrati u ovim utakmicama koje nam predstoje", rekao je Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Opet ce skočiti dolje??
0 6
Aduka
Odlazi iz Veleza zvekane pojacat ces ekipu sta imas mozgat
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti