Rat u Ukrajini bh. reprezentativca tjera na transfer, već se nazire novi klub

Agent otkriva

Rat u Ukrajini bh. reprezentativca tjera na transfer, već se nazire novi klub

Eldar Ganibegović

Invazija Rusije na Ukrajinu ne prestaje, a Rusi velike posljedice osjećaju i na sportu.

Suspendovani su iz većine međunarodnih takmičenja, a iz Rusije kani "pobjeći" i reprezentativac BiH Dennis Hadžikadunić.

On nastupa za tamošnji Rostov, a njegov agent Walid Faour otkrio je da postoje kontakti sa švedskim prvakom Malmoom, te da je naš defanzivac blizu povratka u ovaj klub.

"Sigurnost mora biti na prvom mjestu. Jasno je da je ovo što se sada događa neugodno. Prema trenutnoj situaciji, ne može ostati u Rusiji. Dennis je trenutno u Rostovu i naravno imamo blizak kontakt i vidjeti ćemo šta će se dogoditi", rekao je Walid i dodao:

"Dennisovo srce pripada Malmou, a ta ljubav je obostrana. Malmo je učinio i čini sve da se Dennis vrati kući. Zaista cijenimo to i stoga smo odbili nekoliko ponuda iz drugih liga. Bilo je i drugih klubova iz švedskog Allsvenskana koji su pokazali interes, ali njima je Dennis odmah zatvorio vrata".

Inače, Hadžikadunić je dijete Malmoa, kratko je jedno vrijeme igrao na posudbi u Trelleborgu, a od 2018. godine je u Rostovu.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Bolji mi je on nego ahmedhodzic, trebao bi u bundesligu ili cak u premier league ne bi li ojacao
5 0
Goran86
Bjezi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi