Dennis Salanović šokirao Grke
(Foto: EPA)

Lihtenštajn osvojio bod u Atini

Dennis Salanović šokirao Grke

M. Šljivak

Grčka nije uspjela da savlada Lihtenštajn.

Na sablasno praznom Olimpijskom stadionu u Atini, gdje se skupilo svega 1500 gledalaca, Lihtenštajn je osvojio jedan bod odigravši neriješeno 1:1.

Grci su do vodstva došli u 33. minuti. Masouras je pogodio za 1:0, a ovaj rezultat se zadržao sve do pet minuta prije kraja.

Kako Grci nisu iskoristili svoje šanse, Lihtenštajn jeste. U 85. minuti Dennis Salanović je pobjegao odbrani i pogodio je za 1:1.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovo je Lihtenštajnu bio prvi gol u kvalifikacijama, ali i prvi bod, što je svakako velika stvar za ovu selekciju.

Grci su tako pokazali da su potpuno van forme i da nije nikakvo čudo što su bez šanse za plasmana na Euro.

Top Komentari

BobPaisley
...BiH i Grcka na pocetku bili najveci konkurenti za 2. mjesto,a na kraju cemo se boriti za 4. mjesto...ne zna se ko se vise obrukao,mi ili oni...
23 1
Mica
Sada sa novim selektorom dobit sve 4 dokraja a finci i armeni kiksaju i eto 2 mjesta polatima otjerat od cimerota,bajica,sarica,zuke todorovica,loncara.Vratit Hajrovica,vrancica,prcica.djumica,demirovica i kodru.
9 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije