Kolvidsson: Već sam rekao da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto

Selektor Lihtenštajna nakon ubjedljivog poraza.

Kolvidsson: Već sam rekao da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto

Bosna i Hercegovina je večeras na Bilinom polju sa 5:0 savladala selekciju Lihtenštajna u okviru petog kola Grupe J kvalifikacija za EP.

Nakon utakmice kratak komentar na meč je dao i selektor gostujuće reprezentacije Helgi Kolvidsson.

"Već sam rekao na prvom pressu da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto. Mislim da je ova ekipa odlično napredovala, u njoj igraju sjajni igrači koji igraju u vrhunskim ligama. Radi se o veoma jakoj reprezentaciji", poručio je Kolvidsson.

"Osamdeset minuta je sve išlo poprilično dobro, onda su počeli i zvižduci itd... Imali smo i neke šanse iz kontri koje nismo iskoristili tako da bi cilj bio da ubuduće takve šanse ne propuštamo i postanemo bolji", dodao je Kolvidsson.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

Benjamingst
Da odes na forum Reprezetacija BiH tamo svi ismijavaju svoju DRZAVU svi selektori postali na forumu. Pazi se da te "Vucevich" nebi napao kako nemas pojma da si neki trener nebi vodio AMATERE I KONOBARE.
6 0
zakeroni
Uzasni smo
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi