Messiju dopušteno da pregovara o odlasku iz Barcelone

Više nema prepreka

Messiju dopušteno da pregovara o odlasku iz Barcelone

Edmir Škorić

Lionel Messi od danas može da pregovara o mogućem odlasku iz kluba u kojem je proveo cijelu karijeru.

Ostalo je još šest mjeseci ugovora koji Messija veže za Barcelonu, pa on od danas i zvanično ima pravo da pregovara s drugim klubovima i da eventualno potpiše predugovor.

Messi je ljetos tražio od kluba da ga pusti, na kraju ostao, ali sada je pitanje da će, kako se pretpostavlja i špekuliše, izabrati novi klub u karijeri. Za njega se zanimaju Manchester City i PSG, koji mogu da udovolje svim njegovim financijskim zahtjevima.

Za 24. januar zakazani su predsjednički izbori, a novi predsjednik Barcelone, ko god to bio, pokušat će da ubijedi Messija da ostane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono zbog čega je Messi želio da ode je upravo vodstvo kluba i politika ljudi koji ga vode. Bilo je stvari koje Messi jednostavno više nije želio da trpi, ali u međuvremenu se malo i sam povukao, ali vjeruje se da će ovo biti njegova zadnja sezona u dresu velikana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rivaldo
Gdje ce otici? Nigdje. Igrac koji nema motiva ni zelje, a ogromnu platu. Plus, neko da ga dovede, mora mu sve posvetiti, a daleko je on od nivoa na kojem je bio. Ja ne vidim koja ekipa bi njega sad dovela i dala mu 100 miliona godisnje.
5 5
ryan.giggs
Ma daj! Lažete!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi