Depay oduševio navijače jer ostaje u Lyonu, ali onda su oni shvatili šta je njegov plan

Na ljeto odlazi bez obeštećenja

Depay oduševio navijače jer ostaje u Lyonu, ali onda su oni shvatili šta je njegov plan

E. Čaušević

Nizozemski fudbaler Memphis Depay već neko vrijeme povezuje se s prelaskom u Barcelonu.

Katalonski klub je ljetos pokazao veliki interes za napadača Lyona, ali na kraju od transfera nije bilo ništa. I sada se špekuliše da Barca želi dovesti Depayja jer im je prijeko potreban još jedan napadač.

Međutim, čini se da od Depayjevog odlaska na Camp Nou neće biti ništa ni ovog januara. I sam Nizozemac je potvrdio da želi ostati u Lyonu do kraja sezone i da sada nije vrijeme da mijenja klub.

No, kako stvari stoje on je već postigao dogovor s Barcelonom koja nema novca da ga kupi u januaru već će Depay stići na ljeto kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor s Lyonom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navijači Lyona bili su oduševljeni njegovom izjavom da ostaje u Lyonu, ali su kasnije shvatili da on nema namjeru da produži ugovor i da će na ljeto bez obeštećenja napustiti francuski klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prof.Dr.NocniJahac
Fin igracic .. ali nije kalibar za Barselonu , Real itd
3 0
Adnan@Kara
Propast će ko Ben Arfa
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije