Koeman o napadu na titulu prvaka: Trka je uvijek otvorena
Foto - EPA

Trener Barcelone sretan zbog nove pobjede

Koeman o napadu na titulu prvaka: Trka je uvijek otvorena

M. Šljivak

Barcelona je sinoć na San Mamesu pobijedila Athletic Bilbao sa 3:2 u zaostaloj utakmici 2. kola La Lige.

Katalonci su odigrali odličan meč i stigli su do pobjede koja ih je odvela na treće mjesto tabele, odmah iza Atletica i Reala.

Trener Barcelone Ronaldo Koeman je itekako zadovoljan zbog trijumfa na teškom gostovanju, ali ističe da je njegov tim zaslužio više bodova u ostalim utakmicama.

"Ekipa radi dobro već dugo vremena. Smatram da smo zaslužili više bodova nego što imamo. U ovom meču smo imali završnicu, a to je svakako posljedica samouvjerenosti. Moramo nastaviti ovako", rekao je Koeman i nastavio je:

"Sezona je duga. Mi smo svakako u trci za titulu, ona je uvijek otvorena, ali bit će uspona i padova. Raspored je veoma gust, možda budemo imali problema do kraja sezone".

Koeman je pohvalio kompletan tim, ali drago mu je što je Messi na pravom nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je već dugo na istom nivou i to me ne iznenađuje. Sada kada je počeo zabijati, vidim da je sretan i ima veliku želju za pobjeđivanjem", rekao je Koeman.

Barcelonu za dva dana čeka novo gostovanje, a igrat će na gostovanju kod neugodne Granade.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adnanski
Šuti žuti života ti....
1 0
sukisss
E ti ces osvoji titulu al ako budes sa Barsom igrau Bh premier ligi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi