Depay ne odustaje: Uskoro nam dolazi januar...

I daje želi da ide u Barcelonu

Depay ne odustaje: Uskoro nam dolazi januar...

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay ovog ljeta bio je na korak od Barcelone, ali je na kraju ostao u Lyonu.

Depay je sve dogovorio s katalonskim klubom i očekivalo se da će zadnjeg dana prelaznog roka potpisati ugovor, ali je na kraju transfer propao jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko obeštećenja.

Međutim, holandski fudbaler siguran je da nije propustio šansu da obuče dres Barcelone i vjeruje da će već u januaru ponovo imati šansu da potpiše ugovor s ovim klubom.

"Vidjet ćemo šta će se desiti. Uskoro nam stiže januar i vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Ne kažem definitivno da odlazim, ali vjerujem da će ponude početi uskoro da pristižu. Imam 26 godina i uskoro mi ističe i ugovor i sigurno je da će biti zainteresovanih klubova", rekao je Depay.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

No, pitanje je kako će u Lyonu reagovati na sve to jer je poznato da je Depay pregovarao s Barcom bez njihovog znanja. Ugovor mu ističe na kraju sezone i nije isključeno da Depay do narednog ljeta presjedi na klupi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi