Suarez zna što ostali ne znaju: "Messi će ostati u Barceloni samo pod jednim uslovom"

Ljetos bio blizu odlaska

Suarez zna što ostali ne znaju: "Messi će ostati u Barceloni samo pod jednim uslovom"

Admin Čaušević

Lionel Messi je ljetos odlučio da napusti Barcelonu, ali ga je klauzula zadržala na Nou Campu još najmanje jednu sezonu. 

U međuvremenu sjajni Argentinac je ostao bez svog najboljeg prijatelja iz svlačionice pošto je Luis Suarez otišao nakon šest godina.

Iskusni Urugvajac je u razgovoru za ESPN otkrio i jedini razlog pod kojim će Messi i dalje nositi dres Barcelone, a to je promjena klupskog rukovodstva.

"Postoji mogućnost da Messi zaigra u drugom klubu, ali ako dođe novi Upravni odbor onda će ostati. Kako god, podržat ću ga i bit ću uz njega", kazao je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je cijelu seniorsku karijeru proveo u Barceloni, a da li će tako biti i do dana kada odluči da se oprosti zavisit će od ishoda predsjedničkih izbora u katalonskom klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Samo Laporta moze vratiti Barcu na stari put
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi