Depay se ofarbao u plavo, pa postao meta ismijavanja: "Isti si Amber Rose"

Nije se proslavio novom frizurom

Depay se ofarbao u plavo, pa postao meta ismijavanja: "Isti si Amber Rose"

Endin Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay preporodio se nakon što je stigao u Lyon gdje je u prošloj sezoni pružao sjajne partije.

Iako se špekulisalo ovog ljeta da će Depay napustiti Lyon i karijeru nastaviti u Milanu na kraju od toga nije bilo ništa. Holanđanin je odlučio da ostane u francuskoj ekipi, a za novu sezonu spremio je i novi imidž koji se baš i nije svidio navijačima.

Depay je odlučio da se ofarba u plavo, ali njegova nova frizura nije naišla na pozitivne komentare u javnosti. Mnogi su odlučili da ga ismijavaju i čak su mu poručili da sada izgleda kao američka manekenka i glumica Amber Rose. Ono što je zanimljivo jeste da je ofarbao čak i svoje obrve.

Iako ga mnoge porede s Amber Rose također se mora priznati da liči i na nekadašnjeg defanzivca Manchester Uniteda Wesa Browna. Sve u svemu Depay se nije proslavio s novom frizurom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 Memphis Depay reveals his eye-catching blond look

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti