Deportivo imenovao novog trenera

Zamjena za Mela

Deportivo imenovao novog trenera

U španskom prvoligašu Deportivu odlučili su ko će obavljati funkciju trenera do kraja sezone. 

Tim iz La Corune je nakon poraza od Girone (2:1) odlučio da završi saradnju sa Pepeom Melom, a za njegovim nasljednikom nije se dugo trajalo, pošto je povjerenje danas ukazano Cristobalu Parralu.

Parralo ima 50 godina i u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri je već imao priliku raditi u Deportivu, gdje je vodio B tim, a jedno vrijeme je trenirao i Gironu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od Parrala se u Deportivu očekuje da što prije probudi momčad koja je zapala u letargiju. Deportivo je u španskom šampionatu na 16. mjestu sa osam bodova iz devet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi