Deportivo ispustio pobjedu protiv Levantea

Nevjerovatna završnica utakmice

Deportivo ispustio pobjedu protiv Levantea

E. Čaušević

Fudbaleri Deportiva remizirali su danas na domaćem terenu protiv Levantea (2:2) u okviru 21. kola španske La Lige.

Deportivo je veoma dobro otvorio utakmicu i u 19. minuti poveo sa 1:0 kada je nakon asistencije Pereza mrežu gostiju pogodio Adrian. No, sredinom prvog dijela domaći su ostali s igračem manje jer je Borges dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Ipak, to nije uzdrmalo mnogo Deportivo koji je u samoj završnici prvog dijela udvostručio prednost, a ovaj put strijelac je bio Andone. Navijači domaće ekipe vjerovali su da je u ovom meču sve riješeno, no posljednju riječ imali su igrači Levantea.

Gosti su odigrali sjajno posljednjih deset minuta utakmice i uspjeli su da dođu do remija. Junak Levantea bio je Ivi koji je s dva gola postavio konačnih 2:2. Deportivo je ostao na 18. mjestu sa 17 bodova, dok je Levante na 16. poziciji sa dva boda više.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 21. kolo:

Deportivo - Levante 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi