Deportivo u sjajnom meču nadigrao Mallorcu

Pet golova na meču

Deportivo u sjajnom meču nadigrao Mallorcu

A. Haznadarević

U sjajnom susretu igranom na Mallorcinom Iberostar Estadiju, u kojem smo mogli vidjeti čak pet golova, Deportivo je slavio protiv domaćina rezultatom 3:2.

Početak meča nije davao dojam da će gosti uspjeti odnijeti sva tri boda, posebno nakon što je Casadesus u 19. minutu doveo Mallorcu u vodstvo. Ipak, Silvio je osam minuta kasnije izjednačio, a Marchena u 48 minutu donosi potpuni preokret rezultata.

Seriju tima iz La Corune nastavio je Riki pogotkom u 60. minutu meča, a do kraja je Nsue uspio samo smanjiti na 3:2 tri minuta pred kraj regularnog toka meča.

Primera, 29. kolo

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mallorca - Deportivo La Coruna 2:3 (Casadesus 19, Nsue 87 / Silvio 27, Marchena 48, Riki 60)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.