"Depresija" u Realu: Tužni smo i je**no smo potonuli

Marcelo frustriran krizom koja je zadesila njegovu ekipu

"Depresija" u Realu: Tužni smo i je**no smo potonuli

Real Madrid je jučer remizirao sa Celtom (2:2) i tako povećao zaostatak u La Ligi u odnosu na prvoplasiranu Barcelonu na 16 bodova. Jedan od onih koji je odlučio javno izraziti nezadovoljstvo cjelokupnom situacijom je i bek Madriđana Marcelo.

Celta je povela preko Daniela Wassa, ali je Gareth Bale prije poluvremena postigao dva gola za preokret Reala. Ipak, to nije bilo dovoljno za trijumf Kraljeva jer je Iago Aspas poravnao na 2:2 u 82. minuti.

"Tužni su i je**no smo potonuli. Pokušavamo se izvući iz ovog nereda i radimo na tome, ali ovo nam se nikako ne sviđa", izjavio je nakon utakmice vidno razočarani Marcelo.

"Situacija je veoma teška, jer što više mečeva gubimo ili remiziramo to je pritisak veći. Ne možemo učiniti ništa... Radimo ono što možemo, pokušavamo igrati dobar fudbal, postizati golove i igrati pas igru, ali stvari nikako da se poslože", poručio je defanzivac Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi nisu uspjeli upisati pobjedu na prethodna četiri gostovanja u La Ligi, a trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji u domaćem šampionatu.

"Nemamo drugog izbora nego da se pokažemo u najboljem svjetlu i da se borimo. Moramo se boriti i dati sve od sebe, samo tako možemo do pobjeda", dodao je na kraju Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi