Ronaldu Real neće ispunjavati želje i pod cijenu njegovog odlaska
Portugalac iskazuje nezadovoljstvo tretmanom od strane rukovodstva Real Madrida i nema namjeru da tako nešto trpi (Foto: EPA)

Traži više novca, ali Kraljevi ne daju

Ronaldu Real neće ispunjavati želje i pod cijenu njegovog odlaska

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je bez ikakve dileme prva zvijezda madridskog Reala. Najbolji fudbaler svijeta je najbolje dane karijere proveo u ovom klubu, ali se posljednjih  mjeseci sve više spominje njegov odlazak iz kluba.

Ronaldo odavno smatra da u Realu nemaju previše poštovanja prema njemu. Iako mu je klub nudio novi ugovor i produžetak saradnje, ali Portugalac nije želio da prihvati financijske uslove.

Navodno, Ronaldo od rukovodstva tima iz Madrida traži da bude najplaćeniji fudbaler svijeta. Ipak, iako se radi o najboljem igraču svijeta, kraljevski klub nema namjeru da mu ponudi više od 20 miliona eura po sezoni uz ugovor na još jednu sezonu.

Cristiano zbog toga prijeti odlaskom iz kluba. Navodno, on već ima dvije ponude na stolu i ozbiljno razmišlja da prihvati jednu od njih, jer istinski želi da postane najplaćeniji na svijetu ispred Neymara i Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real za sada nema namjeru da pristane na bilo kakve uslove portugalskog velemajstora. Ipak, mnogi smatraju kako se Kraljevi ozbiljno igraju sa sudbinom Cristiana Ronalda i da bi ga lako mogli izgubiti.

Interes za 32-godišnju zvijezdu pokazuju PSG i njegov nekadašnji tim Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ronaldo je bolestan tip, u svemu zeli biti najbolji... cak i u plati koju prima godisnje u milionima... mora biti najplacenij na svjetu...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije