Derbi Druge lige sudi poznato lice s premijerligaških terena!

Vodit će se velika borba

Derbi Druge lige sudi poznato lice s premijerligaških terena!

A. Čaušević

Iako su takmičenja u Drugim ligama FBiH praktično tek na početku već sada bi mogle pasti neke odluke o prvaku, posebno je to slučaj sa grupom Sjever. 

U grupi sjever daleko superiorniji u odnosu na ostale rivale su Seona i Gradina, a upravo ova dva tima za vikend igraju svoj međusobni duel. Riječ je o utakmici 4. kola.

Seona će biti domaćin, a sudijska organizacija svjesna važnosti utakmice nije ništa željela prepustiti slučaju te je na centar poslala jednog od najboljih bh. arbitara.

Naime, susret na stadionu Hasa Polje koji se igra u nedjelju od 17 sati će suditi Elvis Mujić. Sudija iz Banovića je navikao da sudi derbije u Premijer ligi i svjestan je kakvav zadatak ga očekuje.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Inače, Mujić je trebao suditi utakmicu 6. kola između Zrinjskog i Željezničara, ali kako je taj meč odgođen delegiran je da sudi susret Seona - Gradina.

U nedjelju će mu asistirati Mirza Čejvanović (Tuzla) i Arnel Novalić (Doboj). Četvrti sudija je Suad Nurić (Gračanica), a delegat Hasan Goletić (Živinice).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi