11

Komentari (11)

Plavi orkestar
Na tekstu o Zelji i Zrinjskom komentari 5 vjetkongovaca i jednog navijaca Zelje.Moš misliti koje im je Zeljo komplekse nabio.
BordoBijeli1946
@Plavi orkestar Od srca vam zelim da nam i iducih 8 godina nabijate iste ovakve komplekse. Zar je toliko tesko shvatiti da uzivamo dok ovako polahko umirete u najvecim mukama???
hzsg
Još je samo ostalo da Mujic obuce isti onaj plavo bijeli dres što ga je nosio prije deset-petnaest godina, i da umjesto crnog dresa na Grbavicu istrci kao dvnesti igrac željane. Hobotnica plava i dalje radi punom snagom.
BordoBijeli1946
Mlaćo, zeljeznicar u ovu utakmicu ne ulazi sa drugog, nego sa treceg mjesta. Polupao si loncice malo.
sipopugaloma
Krenulo je, krenulo... lagano Mujic se vraca svom zeljescaru.. nije dzaba Amaw sjedio s direktorom Arene
BordoBijeli1946
"Bolje Zrinjski nego cigani".
frkt
Bravo za obraz, glup si za medalje
SarajevoFC
Ne kontaju košpicari asocijaciju ili se prave glupi.
NoName
BordoBijeli1946
@SarajevoFC Ipak su samo glupi, ne prave se.
balunv
Neka bude fer i korektna utakmica i nek pobjedi Željo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.