Derbi između Rijeke i Hajduka završen bez golova
Navijači su bili razočarani prikazanom igrom oba tima

1. HNL

Derbi između Rijeke i Hajduka završen bez golova

S. Pašalić

Derbi hrvatske lige između Rijeke i Hajduka završen je rezultatom 0:0.

Uvodni dio utakmice smo vidjeli poprilično uspavan nogomet bez pretjerano dobrih šansi. Rijeka je imala prvu ozbiljniju priliku kada je Puljić dobro pucao, ali golman Hajduka je dobro intervenisao.

Pokušavala je Rijeka još u par navrata ugroziti gol Hajduka, ali u tome nije uspjela pa je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 0:0.

Domaći su i u drugom poluvremenu nastavili sa pritiskom na gol Hajduka, a odličnu priliku je imao Ascoty, ali golman Hajduka Posavec ponovo spašava Splićane.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je do kraja meča pokušavala doći do pogotka, ali je Hajduk odolijevao napadima domaćih pa je na kraju završilo 0:0.

Rijeka se nakon ove utakmice nalazi na drugom mjestu sa 38 bodova i utakmicom i bodom više od Osijeka, dok je Hajduk na petom mjestu sa 30 bodova. Dinamo je i dalje vodeći na tabeli sa 51 bodom.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi