Derbi na Koševu: Kvote za okršaj protiv Sarajeva mogu iznenaditi navijače Borca

Ko će slaviti?

Derbi na Koševu: Kvote za okršaj protiv Sarajeva mogu iznenaditi navijače Borca

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Borca u okviru derbija sedmog kola Premijer lige BiH.

Nakon reprezentativne pauze konačno se nastavlja Premijer liga BiH, a već sutra nas očekuje spektakl na Koševu i okršaj Sarajeva i Borca. Banjalučani su trenutno prvoplasirani sa 12 bodova, dok je Sarajevo treće i ima samo jedan bod manje.

Utakmica na Koševu igra se sutra od 20 sati i sigurno je da će biti u centru pažnje. Sarajevo i Borac ranije su znali igrati itekako zanimljive susrete i zbog toga s razlogom sutra treba očekivati dosta uzbuđenja.

Pred ovu utakmicu poznate su i kvote na kladionicama, a očekivano Sarajevo ima ulogu favorita.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kvota u bogatoj ponudi kladionice MOZZART na pobjedu bordo kluba je 1.85, dok je kvota na pobjedu gostiju sigurno sve iznenadila bez obzira što Borac još od 25. septembra nije upisao pobjedu u Premijer ligi protiv sutrašnjeg rivala.

Što se tiče kvota za derbi Sarajeva i Borca njih možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Lagan posao za Sarajevo
5 5
pjanke.sa
Idemo samo jako cvrsto i zabit go vise.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.