7

Komentari (7)

Ajax11
Domcima po zuti a nama crveni
Alen23
Savez mora ozbiljno da se sa ovim pozabavi da se tereni dovedu ured jer nikad necemo imat kvalitet po ovim mocvarama
Alen23
nasa liga mocvare ne treba dat igrat dok se tereni ne urade pa ko ima neka se takmici ovjde nema ni k od kvaliteta nit cemo imat u buducnosti
pjanke.sa
Pa vidi: istjeras Mladost i Olimpik sa super stadionima i utjeras svoje Rudar Prijedor i Leotar i onda dobijes ovo sto se sada igra. Pustili smo sve i eto nam ga.
pjanke.sa
@shzlo nije samo fudbal u pitanju buraz ovdje; svaka pora drustva nam je takva. A mi mislimo nesto mi za****ni a oni manjina. Dok nam ovi nesposobnjakovici iz nacionalnih stranaka kreiraju svakodnevnicu, tako ce nam biti.
pjanke.sa
Hajmo napokon donijeti 3 boda sa gostovanja! Naprijed moje Sarajvoooooooo!
Alen23
nasa makljaza od lige jbt hahagaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.