18

Komentari (18)

rodjak
bas fin izbor sudija delegata i promatraca za danasnju utakmicu (mozda se slucajno tako potrefilo ;) ),nema dalje ,jos da je tu bilo mjesta za Sabriju ili Cazinsku Rugobu to bi bilo kao slag na tortu,mater vam svima ****m a najvise onome koji rukovodiu sudjenjem u PL.
starmac
Svi u jednom autu na suđenje tekme.Bravo.
Zax
Nema veze ovo sa derbijem ovo lesinari uzmaju laganini,nazalost borac i zrinja su jedina dva kluba trenutno sto vregi nesto u nogometu ostalo prdimahovina
Noname992
Bit će crvenih kartona danas možda i penal koji
plemic
komšije sretno, ne brukajte hercegovinu u bl.
Zaccheroni
Kažu kad škutor zapali kuću zapali je i ti! Mudrac si plemiću
Drakula
Haj Velez borbeno danas bar bod uzmite! Iako se igra 15 na 11 mozete vi izgurat to.
mido1921
Ako Borac zabije go-dva na početku, možda i bude fer suđenje.
SamoZrinjski
Čekaj igraju 2 srpska kluba, sudi im Srbin, pa to su mogli dat Hrvatu da sudi,ovako može biti naklonjen za jedne ili druge..
Mostarac94
Bolje nego ponosno ustas*i a prodali se cifutima
SamoZrinjski
Vidiš kako ustashko cifutska veza dobro protiv Palestinaca i isila
Drakula
ZIVIO ADOLF HITLER! RODIT CE SE PONOVO JEDAN AKO BOGDA PUTIN DA BUDE
SamoZrinjski
Ko bi rekao da će isilovci veličati Adolfa, očekujem kukasti križ uskoro
AlphaStrong
Kockoglavi
Mogli ste i Tageltiju staviti da sudi. Vico i svi u savezu mi se napuse racku
velez mo
Jako Rođeni,Hocemo Pobjedu,Samo Jako!
enko
Vrijedno je istaci ko sudi a jos je vrijednije da su delegat i posmatrac sudenja iz rs.to su funkcije koje bi trebale pokriti eventualnu sudijsku kradu ili eventualne pjesme,pirotehniku i nacionalizam.daj boze da se varam.nikako mi nije jasno da mogu biti sudija,posmatrac iz rs .pogotovo delegat na ovakvoj utakmici visokog rizika.
user1605368976
Ovo štimanje sudija je prevršilo svaku mjeru.Nadam se da neće uspiti povaliti VELEŽ kao što nije uspio i Želju na Grbavici, a imao je namjeru .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.