Derbi u Bijeljini, Prijedor putuje u Bileću

Prva muška liga RS

Derbi u Bijeljini, Prijedor putuje u Bileću

D. Vejo

Na pomolu je i 17. kolo Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će biti odigrano sedam susreta.

Derbi kola, biti će igran u Bijeljini, gdje se sastaju domaći Radnik i banjalučki Borac. Ovo će biti duel prvoplasirane i sedmoplasirane ekipe na tabeli. U ovu utakmicu, i jedni i drugi ulaze nakon trijumfa u prošlom kolu. Bijeljinci će željeti nove bodove kako bi se učvrstili na liderskoj poziciji, dok je ambicija crveno-plavih da uz pozitivan rezultat odu mjesto više na tabeli.

Aktuelni šampion lige Prijedor, gostovat će u Bileći ekipi HEO, dok će u Bratuncu snage odmjeriti istoimeni tim i banjalučki Student.

Rogatica na svom parketu dočekuje Kozaru, a Fočaci će otputovati u goste Slaviji u Istočno Sarajevo.

Sokolčani će nove bodove tražiti protiv Rudara, a fenjeraš Teslić putuje na teško gostovanje u Višegrad tamošnjoj Vardi HE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi