Derbi u Bijeljini, Student dočekuje Sutjesku

Prva muška liga RS

Derbi u Bijeljini, Student dočekuje Sutjesku

D. Vejo

Ovog vikenda na rasporedu je 20. kolo Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će biti odigrano sedam susreta.

Epitet derbija nosi meč u Bijeljini, gdje se sastaju prvoplasirani Radnik i HEO iz Bileće. Obje ekipe imaju imperativ pobjede, s toga nam slijedi prava košarkaška poslastica.

Banja Luka broji dva tima u Prvoj ligi. U Kampusu, Student će ugostiti drugoplasiranu Sutjesku, dok će Borac u Boriku biti domaćin ekipi Varde HE.

Fenjeraš Teslić na svom parketu koplja će ukrstiti sa Rogaticom, a u Prijedoru će snage odmjeriti aktuelni šampion i Slavija.

Bratuncu slijedi teško gostovanju u Ugljeviku tamošnjoj ekipi Rudara, dok je u Aleksandrovcu zakazan meč između Kozare i Sokoca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi