Derbi Željezničara i Sarajeva sudi Irfan Peljto

Donesena odluka

Derbi Željezničara i Sarajeva sudi Irfan Peljto

Naredno kolo BH Telecom Premijer lige BiH donijet će gradski derbi između Željezničara i Sarajeva.

Sarajevo na Grbavicu dolazi kao lider bh. prvenstva sa šest bodova više u odnosu na Zrinjski, a koliko su potrebni bodovi gostima, toliko su i Željezničaru koji će protiv najvećeg rivala tražiti pobjedu u nastojanju da se izbori plasman na evropsku scenu.

Medijska nagađanja o glavnom sucu utakmice koja, po običaju, plijeni najviše pažnje u našoj javnosti okončana su logičnim izborom Irfana Peljte. Ovaj arbitar slovi za najboljeg u našoj zemlji, a kako uživa i veliko povjerenje UEFA-e, ovaj izbor je i očekivan.

Sarajevski derbi se igra u subotu na stadionu Grbavica od 19:30 sati.

Top Komentari

TMC
Taj uvijek loše sudi navija za Sarajevo i onda se u neka doba pođe vadit za tendenciozno suđenje i sve upropasti. Šminker....
0 12
tbra
prosli derbi je katastrofalno sudio
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi