"Đes' Barišiću? Dobar ti je onaj, šteta što mu Allah nije dao da postigne gol, već je pogodio drvo"

Predsjedniku Dinama prišao čovjek u Bernu

"Đes' Barišiću? Dobar ti je onaj, šteta što mu Allah nije dao da postigne gol, već je pogodio drvo"

Edmir Škorić

Mirko Barišić, predsjednik Dinama, imao je neobičnu posjetu u VIP loži nakon utakmice Young Boys - Dinamo u play-offu Lige prvaka.

S obzirom da je dotični stigao u VIP ložu, pretpostavlja se da je zaposleni u Young Boysu, a po naglasku bi se reklo da je Bosanac.

-"Đes’, Barišiću?", obratio se čovjek predsjedniku Dinama, pišu Sportske novosti, pa je nastavio:

"Dobar ti je onaj...".

"Koji?", upitao je Barišić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Pa Izet! Onaj Hajrović, sje*b*o nam je znanje. Šteta što mui Allah nije dao da postigne gol, već je pogodio drvo", kazao je, aludiravši na pogođenu stativu potencijalnog bh. reprezentativca.

A upravo su Bosanci Izet Hajrović, Amer Gojak i Emir Dilaver briljirali u dresu Dinama u sjajnoj partij, pa su Modri nakon 1:1 u Bernu došli na korak od plasmana u grupnu fazu Lige prvaka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaZmaj
Dace njemu allah na maksimiru u revansu ;)
31 8
karlhajncbrazzo
Koje drvo, Bog vas ne jebo?
9 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi