Deschamps prekinuo novinara usred pitanja: Barem nije umoran

Govorio o Griezmannu

Deschamps prekinuo novinara usred pitanja: Barem nije umoran

Esmer Oštraković

Svima je poznata situacija u kojoj se nalazi nogometaš Atletico Madrida, Antoine Griezmann.

On ove sezone ne igra baš previše, a sve zbog toga kako njegov trenutni klub ne bi Barceloni morao isplatiti novac za transfer.

Tako po utakmici Griezmann dobija oko pola sata, što nije dobro za njegovu konstantnost, a toga je svjestan i sam nogometaš.

O tome je govorio i selektor Francuske reprezentacije Dider Deschamps, koji je presjekao novinara usred postavljanja pitanja.

"Barem nije umoran. On se nalazi u takvoj situaciji i tu ne možemo ništa. Neću da ulazim u takve stvari. Ima limit koliko će igrati. Ali, još uvijek je čovjek odluke u svom timu, iako igra tako malo. Trudi se da bude što bolji. Dugo nije igrao 90 minuta", rekao je selektor Francuske.

Odgovorio je i na pitanje o pozivu Girouda.

"Olivier je tu. Nemojte govoriti da je tu jer Benzeme nema, on je to zaslužio svojim igrama u proteklom periodu.

Također dotakao se i "slučaja" Pogba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Živim na istoj planeti kao i vi. Svi imaju slobodu da vjeruju u ono u što žele. To nije moja briga, ali ni najmanje. Nisam tu da budem sudija nikome. Svako neka vjeruje šta hoće", završio je Deschamps.

Zanimljivo će biti ispratiti situaciju oko Grizemanna, te da li će konačno dobiti više od trideset minuta za igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi