Deschamps nije ispunio želju čovjeku koji je silno želio zaigrati protiv BiH

Danas objavljena lista

Deschamps nije ispunio želju čovjeku koji je silno želio zaigrati protiv BiH

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će 31. marta biti domaćin Francuskoj u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. 

Didier Deschamps je danas objavio spisak igrača, a na listi se nije našao igrač koji je silno želio krajem marta debitovati za Francusku.

Riječ je o Theu Hernandezu koji ove sezone briljira u dresu Milana i često proslavlja golove gestikulirajući telefonske pozive.

"Za dvije godine koliko sam u Milanu igram dobro i radi poziva u reprezentaciju. Još uvijek mi je telefon u ruci", rekao je Hernandez.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Za mene je san da zaigram u reprezentaciji zajedno s mojim bratom Lucasom", kazao je ovaj 23-godišnjak nedavno.

Međutim, kada su u pitanju igrači iz Serije A samo je jedan završio na Deschampsovom spisku, riječ je o Adrienu Rabiotu iz Juventusa.

Promo

Top Komentari

Eno30
Ova Francuska moze tri ekipe da napravi i da budu sve tri ekipe prejake. Sila su po igracima i gdje sve njihovi igraci igraju u kojim klubovima
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi