Vraća se nakon dvije i po godine: Griezmann presretan što prijatelja vidi ponovo u reprezentaciji
Foto - EPA

Napadač Barcelone zadovoljan

Vraća se nakon dvije i po godine: Griezmann presretan što prijatelja vidi ponovo u reprezentaciji

M. Šljivak

Didier Deschamps objavio je danas popis igrača na koje računa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Francuski selektor je kao i uvijek imao jako težak zadatak da odabere fudbalere, a odlučio je da uputi poziv i zvijezdi Barcelone Ousmaneu Dembeleu.

Dembele će za nacionalni tim zaigrati po prvi put nakon novembra 2018. godine, a njegov saigrač iz Barcelone i reprezentacije Antonine Griezmann je presretan zbog toga.

Njegova objava sve govori.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dembele je za reprezentaciju Francuske odigrao 21 meč i postigao je dva pogotka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordoakapitar
Obzirom na sastav Francuza na Grbavici, mogao bi Petev brzo postati "šestev" kao Petkovic u Srbiji kad je primio 6 komada pa ga prozvali Ilija šestkovic?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi