Destro na korak od West Hama

Na pregovorima u Londonu

Destro na korak od West Hama

Edmir Škorić

Romin napadač Mattia Destro na korak je od prelaska u West Ham.

Destro je navodno za vikend stigao u London, gdje će održati pregoore sa čelnicima West Hama, obaviti liječničke preglede i potpisati ugovor.

Dvadesetčetverogodišnjak koji je bio povezivan i sa Chelseajem i Arsenalom, odlučio se za West Ham, pošto vjeruje da će imati dovoljnu minutažu. 

Kako javlja Corriere dello Sport, Destro će najprije biti posuđen Čekićarima, a kasnije će njegov ugovor biti oktupljen. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Drugi dio prošle sezone Destro je provoe na posudbi u Milanu, a u Rimu za njega nema mjesta, posebno kada se zna da Rimljani dovode našeg napadača Edina Džeku.

Italijanski napadač je u dresu Rome ukupno odigrao 57 utakmica, te je postigao 24 pogotka. Na posudbi u Milanu je u 15 mečeva postigao tri gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.