Detalj s kraja meča oduševio navijače Chelseaja: Šta je Lampard poručio Keaneu?

Izazvali veliku pažnju

Detalj s kraja meča oduševio navijače Chelseaja: Šta je Lampard poručio Keaneu?

Fudbaleri Nottingham Foresta pobijedili su sinoć na domaćem terenu Derby County sa 1:0 u jednom od derbija Championshipa.

Na Twitteru se pojavio i jedan video s kraja ovog meča koji prikazuje prilično neugodni razgovor između trenera Derbyja Franka Lamparda i pomoćnog trenera Nottinghama Royja Keanea.

Lampard je, nakon što je jedan od fudbalera Nottinghama ostao ležati na travi, prišao Keaneu i poručio mu: "Nabavite malo m*da".

Keane nije imao posebnu reakciju na to, ali su zato navijači Chelseaja ostali impresionirani i htjeli bi ga za trenera svog tima.

"Dovedite ga na Stamford Bridge, ma koliko god koštalo", kaže jedan od navijača koji očito nije zadovoljan autoritetom kojeg ima trenutni trener Plavaca Maurizio Sarri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti