Lampard: Chelsea? Glupo je razmišljati sad o tome

Trenutno vodi Derby County

Lampard: Chelsea? Glupo je razmišljati sad o tome

Kao jedan od potencijalnih kandidata za klupu Chelseaja pominje se i legendarni nogometaš ovog kluba Frank Lampard (40).

Londonskom sastavu u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje u prvenstvu, što je potaknulo glasine kako bi Maurizio Sarri uskoro mogao postati bivši, a na Stamford Bridge umjesto njega bi mogao doći Lampard.

Takvi natpisi, s druge strane, ne opterećuju previše Lamparda koji je trenutno na klupi Derby Countyja u Championshipu, što je prvi trenerski angažman.

"Svi znaju da sam u Chelseaju imao uspješnu i dugu karijeru, ali ne razmišljam sada o nekim drugim klubovima kada sam konačno dobio šansu. Bilo bi glupo. Razmišljam samo o tome kako da uspijem u klubu koji mi je pružio priliku i kako da Derby bude uspješan", istakao je Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Legendarni engleski vezista je u Chelseaju igrao od 2001. do 2014. godine, a u tom razdoblju je s Plavcima osvojio 13 trofeja, te je i dan danas obožavan među navijačima.

Uz Lamparda kao mogući kandidat za klupu Chelseaja još se spominje Zinedine Zidane koji je bez posla otkako je napustio Real Madrid.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi