Detalji odnosa Salah-Mane: Ko je završio u kancelariji kod Kloppa i zašto je Nijemac bio iznenađen?
(Foto: EPA)

Senegalac je sve objasnio u nekoliko rečenica

Detalji odnosa Salah-Mane: Ko je završio u kancelariji kod Kloppa i zašto je Nijemac bio iznenađen?

M. Šljivak

Zvijezda Liverpoola Sadio Mane imao je nedavno poprilično burnu reakciju nakon što mu na utakmici protiv Burnleyja Mohamed Salah nije dodao loptu u čistoj poziciji za gol.

Senegalac je bio veoma bijesan i to je jasno pokazao reakcijom nakon što je napustio igru.

Nakon što se stvari malo smirile Mane je progovorio o svemu što se dešavalo između dvojice sjajnih fudbalera.

"Razgovarali smo nakon toga. Pitao me je zašto sam ljut i odgovorio sam mu da mi je trebao dodati loptu. Rekao mi je da me nije vidio i da dobro zna da protiv njega nema ništa. Znao sam to, ali mi je njegova reakcija bila veoma čudna", istakao je Mane i zatim je nastavio:

"Razgovaramo telefonom ponekad, stalno šaljemo poruke i stvarno nema nikakvih problema. Šef (Jurgen Klopp) me zvao na razgovor u kancelariju nakon svega što se desilo. Bio je prijatno iznenađen kada sam rekao da je sve riješeno".

Mane i Salah su prošle godine sa Arsenalovim Aubameyangom podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa, a ove sezone je Mane gol ispred u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Senegalac je u prvenstvu zabio pet golova i upisao je dvije asistencije, dok je Salah na četiri gola i tri asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti