Deulofeuovi snovi će se ostvariti ovog ljeta?

Vraća se u Barcelonu?

Deulofeuovi snovi će se ostvariti ovog ljeta?

Mladi španski fudbaler Gerard Deulofeu igra sjajno posljednjih sedmica u dresu Milana.

Deulofeu je prije nekoliko godina važio za jednog od većih talenata na svojoj poziciji, ali nikako nije uspjevao pokazati puni potencijal. Ipak, još uvijek ima samo 23 godine, a iza njega je nekoliko sjajnih mjeseci u dresu Milana.

On je u Milan došao u januarskom prelaznom roku na posudbu iz Evertona, ali čini se da neće igrati ni u jednom ni u drugom klubu naredne sezone. Naime, španski Mundo Deportivo prenosi da je za njegove uslug zainteresovana Barcelona, ekipa u kojoj je počeo karijeru.

Barceloona još iz vremena kada su prodali ovog fudbalera Evertonu ima opciju da ga vrati za 12 miliona eura do 30. juna ove godine i čini se da najozbiljnije razmišljaju da to i naprave. Osim toga i Milan ima namjeru da ga zadrži, a vrijeme će pokazati kakva će na kraju biti sudbina ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno je sigurno, njegova najveća želja je povratak u Barcu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi