Đezić: Povratak na teren je moj prvenstveni cilj

Branič Budućnosti za SportSport.ba

Đezić: Povratak na teren je moj prvenstveni cilj

S. Mlaćo

Budućnost iz Banovića nije uspjela obezbijediti opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH.

Iako ovaj po mnogo čemu definitivno zaslužuju igranje bar u Prvoj ligi Federacije, to se na kraju neće desiti i od naredne sezone u Banovićima će navijači gledati tek trećeligaški fudbal.

Imali su Banovićani i velikih problema sa igračkim kadrom, a posebno se osjetio izostanak braniča Hazima Đezića koji definitivno nije imao sreće ove sezone. 

Đezić je zaradio povredu skočnog zgloba, te nije mogao pomoći svojim saigračima u grčevitoj borbi za opstanak. Još uvijek je član Budućnost, ali nije poznato za koji klub će nastupati u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Cilj mi je prije svega da se probam vratiti na teren nakon što su mi u dvije sezone povrede pravile velike probleme", kazao je Đezić za SportSport.ba.

Ovaj 21-godišnjak nastupa na poziciji stopera, te i pored neugodnih povreda, sigurno ima još mnogo toga pokazati. Vjeruje da će već naredna sezona biti prava prilika za to.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi