Di Francesco ponovo vratio Džeku na klupu

Roma večeras igra protiv Entelle

Di Francesco ponovo vratio Džeku na klupu

Roma na svom Olimpicu večeras (21:00) dočekuje ekipu Entelle u osmini finala Kupa Italije.

S obzirom na loš prvio dio sezone Serije A, Roma je pod imperativom pobjede i što boljeg plasmana u Kupu Italije, pa će ekipa Vučice večeras jurišati na trijumf i četvrtfinale.

Di Francesco je odabrao startnu postavu za večerašnji susret, pa će na teren od prve minute sljedeći igrači:

Olsen, Cristante, Fazio, Jesus, Karsdorp, Kolarov, Pastore, Pellegrini, Perotti, Schick, Under.

Sa druge strane, za Entellu će igrati: Paroni, Adorjan, Belli, Caturano, Crialese, Dany Mota, Eramo, Havlena, Nizzetto, Paolucci, Pelizzer.

Trener Rome je, tako, odlučio ponovo ostaviti Edina Džeku na klupi. Bh. napadač se krajem minule godine mučio sa povredom, a od oporavka je utakmice počinjao na klupi, uz izuzetak posljednje utakmice jesenjeg dijela Serije A protiv Parme.

Roma je izraziti favorit večeras, dok će oni koji vjeruju u iznenađenje i dobar rezultat Entelle odlično zaraditi ukoliko se odluče na isti i kladiti u kladionici MOZZART. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Rome i Entelle.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzeko jos nije dao gol u Seriji A, a kad ce dati gol ne znamo, vijerovali ili ne Dzeko je u ovoj sezoni u prvenstvu Serije A dao samo 2 gola.
3 3
Dino69
Lajk koga boli kurac ko igra za Entellu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi