Džeko izabran za najboljeg igrača Rome u 2018. godini
Dijamant je osvojio još jedno vrijedno priznanje od strane navijača rimskog kluba.

Po izboru navijača

Džeko izabran za najboljeg igrača Rome u 2018. godini

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko izabran je ponovo za najboljeg igrača ovog kluba.

U redovnom glasanju kojeg Rome provodi na Twitteru Džeko je prema izboru navijača najbolji igrač ovog kluba i za 2018. godinu.

Bh. Dijamant je slavio sa 45 posto glasova, odnosno bio je ispred Kostasa Manolasa, Danielea De Rossija i Aleksandra Kolarova koji su osvojili 29, 18 i osam posto glasova.

De Rossi je osvojio nagradu za najbolju partiju u godini i to onu protiv Barcelone, dok je najbolji gol u 2018. godini postigao Cengiz Under protiv Udinesea.

Inače, treba napomenuti i to da je Džeko nagradu za najboljeg igrača Vučice osvojio i u 2017. godini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Sta reci? Sasvim ocekivano i zasluzeno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi