Di Francesco spremio iznenađenje Realu
(Foto: EPA)

Zaniolu šansa za igru

Di Francesco spremio iznenađenje Realu

Midhat Šljivak

Trener Rome Eusebio Di Francesco spremio je iznenađenje za madridski Real u večerašnjem meču 1. kola Lige prvaka.

To iznenađenje je nastup mladog veznjaka Nicola Zaniola od prve minute, što svakako u Realu nisu očekivali.

Zaniolo je ovog ljeta stigao u Romu kao zamjena za Radju Nainggolana. Međutim, još uvijek nije debitovao za Vučicu, ali bi na kraju mogao dobiti šansu kada niko nije očekivao.

Italijanski mediji tvrde da bi ovaj 19-godišnji fudbaler mogao početi meč u veznom redu sa Danieleom De Rossijem i Stevenom N'Zonzijem i to bi za njega bila svakako velika prilika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantno je svakako da je Zaniolo postao četvrti čovjek u historiji koji je prije upisao debi za reprezentaciju Italije, nego u Seriji A, ali očigledno da mu slijedi sve veća šansa za igru kod Di Francesca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi